Back
Elena-Saramet-Dynamic-Learning-Trainer Farma

Smaranda Saramet

Trainer Asociat

Smaranda Saramet este Trainer asociat Dynamic Learning și Pharmaceutical Industry Trainer & Coach. Are experiență ca sales manager la Zentiva și Terapia Ranbaxy și a activat în utimii 11 ani ca  Area Training Manager în cadrul KRKA România. S-a format ca trainer acum 14 ani în cadrul CODECS. De atunci a creat și implementat programe de training și coaching pentru companii farmaceutice inițial din postura consultantului extern pentru dezvoltare organizațional, urmând ca ulterior să o facă din postura de trainer și coach intern.

Are o experiență de 14 ani în dezvoltarea și implementarea de proiecte de training și coaching pentru clienți din industria bancară și farmaceutică din România.

În calitate de Trainer & Coach în cadrul companiei KRKA România a conceput și implementat programe de training și coaching pentru echipele de reprezentanți de promovare, reprezentanți de vânzări și pentru echipele de manageri ale KRKA Italia și Republica Moldova.

Prin programele de training, workshop-urile de dezvoltare și sesiunile de coaching individual și de echipa în care a fost implicată, a susținut dintr-o perspectiva realistă și practică managerii și echipele în demersul lor de formare și dezvoltare:

  • Leadership adaptativ
  • Coaching individual și de echipa
  • Managerul, constructorul performanței de echipa
  • Performanță și flexibilitate
  • Comunicare și asertivitate: programe de soft skills
  • Programe și workshop-uri de vânzări și negocieri pentru reprezentanți medicali și comerciali.

Companii pentru care a dezvoltat și susținut programe de instruire: GlaxoSmithKline România, Croația, Bosnia, Serbia, Albania, Antibiotice Iași, KRKA România, KRKA Italia și KRKA Republica Moldova, Intesa San Paolo, BCR, BRD.

Other Members