Back
Next-Level-Supply-Chain-dynamic-learning.ro

NEXT LEVEL SUPPLY CHAIN MANAGEMENT®

Next Level Supply Chain Management® dezvoltă competențe avansate în gestionarea eficientă a lanțurilor de aprovizionare într-un mediu complex și globalizat.

Prin simulări secvențiale, participanții exersează strategii și tehnici fundamentale pentru proiectarea, optimizarea și coordonarea celor trei fluxuri care stau la baza activității oricărei firme: fluxul de materiale, de informații, de capital, încât să reducă în mod inteligent costurile, fără a afecta buna desfășurare activității firmei. Astfel vor fi pregătiți pentru a aborda cu succes provocările și oportunitățile dintr-un mediu de afaceri dinamic și global.

Next Level Supply Chain Management® este un program complet dedicat specialiștilor din achiziții alcătuit din 5 module: Supply Chain Management Fundamentals, Supply Chain Design, Global Supply Chain Management, Risk and Resilience in Supply Chain Management și Supply Chain Technology.

Lanțurile de aprovizionare sunt peste tot în jurul nostru

Tot ceea ce purtăm, mâncăm, atingem sau folosim în fiecare zi a făcut parte dintr-un lanț de aprovizionare care a transformat materiile prime dintr-o anumită locație într-un produs finit pe care îl folosiți acum. Lanțurile de aprovizionare conectează lumea.

Deci, ce este managementul lanțului de aprovizionare?

Practic, este arta și știința de a obține produse de unde sunt fabricate până acolo unde tu, consumatorul, vrei să fie.

În timp ce termenul în sine, managementul lanțului de aprovizionare, nu a fost folosit până în anii 1990, arta și știința logisticii datează din epoca romană antică. Combină atât teoria, cât și practica. 

Trebuie să stăpânești conceptele teoretice dar și să le poți folosi în situații practice. Deci, managementul lanțului de aprovizionare este o zonă hibridă care combină diferite discipline, metode și idei.

Managementul lanțului de aprovizionare este coloana vertebrală a economiei globale.

Nevoia de profesioniști care pot proiecta, gestiona și opera aceste lanțuri globale complexe de aprovizionare continuă să crească.

Acesta este motivul pentru care am creat programul Next Level Supply Chain Management®. În acest program, veți învăța conceptele teoretice dar, de asemenea, veți vedea cum să le aplicați în practică pentru a le putea folosi imediat în compania dumneavoastră.

SE ORGANIZEAZĂ LA CERERE
ATÂT ÎN LIMBA ROMÂNĂ CÂT ŞI ÎN ENGLEZĂ

Programul este structurat pe 5 cursuri

CURS 1
Fundamentele Managementului Lanțului de Aprovizionare

Prima parte explorează diferite tehnici de prognoză, dezvoltă politici de reaprovizionare a stocurilor și analizează compromisurile modului de transport. Acest curs de afaceri și management prezintă metodele și instrumentele primare pe care le veți întâlni în studiul și practicarea lanțurilor de aprovizionare.

CE VEŢI ÎNVĂŢA

 • Introducere în prognoza cererii
 • Analiza serii temporale
 • Netezire exponențială
 • Gestionarea stocurilor 1 – Cerere deterministă
 • Managementul stocurilor 2 – Cererea probabilistică
 • Gestionarea stocurilor 3 – Depozitare
 • Managementul transporturilor

Dynamic Learning

CURS 2
Proiectarea Lanțului de Aprovizionare

A doua parte explică modul de dezvoltare și aplicare a instrumentelor, abordărilor și tehnicilor analitice utilizate în proiectarea și operarea sistemelor logistice și a lanțurilor de aprovizionare integrate. Acesta nu este nici un curs pur teoretic, nici un studiu de caz, ci mai degrabă un curs analitic aplicat care abordează probleme reale găsite în practică.

CE VEŢI ÎNVĂŢA

 • Introducere în modelele de rețea
 • Proiectarea rețelei lanțului de aprovizionare
 • Omnicanal
 • Planificarea productiei
 • Conectarea vânzărilor cu operațiuni

Dynamic Learning

CURS 3
Managementul Lanțului Global de Aprovizionare

În această parte veți învăța cum să faceți față complicațiilor și complexității unui lanț de aprovizionare care funcționează la nivel global.

CE VEŢI ÎNVĂŢA

 • Concepte de management al lanțului global de aprovizionare
 • Transport International
 • Strategia de achiziții
 • Optimizarea achizițiilor
 • Contracte de colaborare și aprovizionare

Dynamic Learning

CURS 4
Risc și Rezistență în Managementul Lanțului de Aprovizionare

Aici veți învăța despre managementul riscurilor și cum să construiți o firmă care va putea supraviețui în mediul actual perturbator. Înțelegerea dinamicii și riscurilor din cadrul lanțurilor de aprovizionare, atât mari, cât și mici, este cheia pentru a fi un profesionist de succes al lanțului de aprovizionare.

CE VEŢI ÎNVĂŢA

 • Reziliența întreprinderii
  Surse de factori exogeni (cadru STEEP)
 • Factori exogeni – Impacturi asupra lanțului de aprovizionare
 • Factori exogeni – răspuns și abordare fermă

Dynamic Learning

CURS 5
Tehnologia Lanțului de Aprovizionare

În această secțiune veți afla despre tehnologia, hardware-ul și software-ul necesar pentru a opera și coordona un lanț de aprovizionare la nivel global. Cu toate acestea, tehnologia evoluează și se îmbunătățește constant, astfel încât tehnologia actuală este depășită în câțiva ani sau chiar luni. În loc să se concentreze pe un sistem software specific, acest curs de afaceri și management se va concentra pe trei aspecte: concepte fundamentale, sisteme de bază și analiza datelor.

CE VEŢI ÎNVĂŢA

 • Sisteme IT pentru lanțul de aprovizionare
 • Planificarea resurselor întreprinderii (ERP)
 • Valoarea ERP pentru managementul lanțului de aprovizionare
 • Urmărire și urmărire
  Selecția și implementarea software-ului

Acestea sunt cursuri practice. Participanții vor folosi foile de calcul pe scară largă pentru a aplica tehnici și abordări în studiile de caz extrase din lanțurile de aprovizionare reale.

Materialul este predat dintr-o perspectivă managerială, cu accent pe unde și cum pot fi utilizate instrumente specifice pentru a îmbunătăți performanța generală și a reduce costul total al unui lanț de aprovizionare.

Aceste cursuri combină concepte și tehnici practice și teoretice care pot fi utilizate într-o gamă largă de situații practice. Sunt universale și sunt aplicabile tuturor lanțurilor de aprovizionare de la firmele Fortune 500 până la propria casă.

TRAINER

Dynamic Learning

Andrei POP

SENIOR TRAINER ȘI CONSULTANT

Andrei  are 18 ani de experiența manageriala internațională în Supply Chain Management în companii multinaționale și peste 20 ani de experiență în training.

Începând cu anul 2001 Andrei a conceput și livrat cursuri în domeniul Logisticii și al Supply Chain Management, având ca și clienți companii multinaționale din România, totalizând un număr de peste 1000 de cursanți.

Andrei are o diplomă de Master in Management și are studii în Supply Chain Management la Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Cele mai bune soluții de învățare

TOP 3 PE ŢARĂ

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de învățare,
adaptate nevoilor tale specifice.

Be dynamic, be your best!

Solicită acum oferta personalizată!