Back
Fabiola-Baragan-Dynamic-Learning-2022

Fabiola Bărăgan

Senior Trainer

Senior Trainer

Fabiola activează în industria serviciilor financiar-bancare din 1998. S-a format Consultant financiar și Unit Manager în cadrul ING Nederlanden. La concursul lunar “Consultantul lunii”, dintr-un efectiv de 100 de agenti, a ocupat șase luni consecutiv locul al II-lea, calificându-se pentru a vizita la sediul băncii Nationale Nederlanden ING din Olanda.

Dedicarea și experiența acumulate au ajutat-o ca în al doilea an de coordonare a echipei Citi Bank, echipa să ajungă pe locul 5, iar anul  următor pe locul 3, cu depășire de plan >200%.  Tot în seria rezultatelor obținute de Fabiola este Locul I la Gala Campionilor OTP 2020 pentru volum de vânzări.

Rezultatele obținute pe pozițiile de Coordonator CitiBank și Manager Regional și Director de Agenție Millenium Bank, au ajutat-o să dezvolte cu succes poziția de Trainer de Vânzări.

Așadar, Fabiola împărtășește din experiența proprie. Sustinerea cursurilor “Sales best practices” si “Sales follow-up” duce la îmbunătățirea calitativă a procesului de vânzare dar si la motivarea și implicare agenților cursați.

Alti Membri