Back
Razvan-Samoila-Dynamic-Learning

Răzvan Samoilă

Trainer Asociat

Răzvan Samoilă este Trainer asociat Dynamic Learning și Pharmaceutical Industry Trainer & Coach. Are experiență ca sales manager la GlaxoSmithKline și Accord Healthcare și a activat ca Training & Development Executive la GlaxoSmithKline și ulterior ca trainer și coach freelancer furnizând multiple programe de training și coaching pentru companii farmaceutice.

Are o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea și implementarea de proiecte de training și coaching pentru clienți din industria farmaceutică din România. De asemenea, a fost implicat sau a condus câteva proiecte de training și coaching în industria farmaceutică la nivel regional (CEE).

Programe susținute:

  • Training pentru manageri din pharma: coaching & management skills, business planning pentru sales manageri, leadership și motivare, managementul performanței.
  • Training pentru reprezentanți medicali și comerciali: business planning, territory management, vânzari adaptate la piață farmaceutică (inclusive role play-uri specifice promovării produselor în variate patologii), negociere, key account management, prezentări la grupuri, moderare-facilitare.
  • Training pentru medici: public speaking skills
  • Coaching individual și workshopuri de team coaching

Companii pentru care a  dezvoltat și susținut programe de instruire:

A&D Pharma, Accord Healthcare, Altana, Bayer Schering AG, BBraun Medical, Beres Pharmaceuticals, Big Prinț, Boehringer Ingelheim, Bristol Myers Squibb, Clinică de Podiatrie, GlaxoSmithKline România, Croația, Bosnia, Serbia, Albania, Labormed Pharma România & Moldova, Medico Uno, Mundipharma GMBH, Nycomed, Numeris Medical, Romastru Trading, Schering Plough, RoNEURO Centrul de Cercetare și Diagnostic al Bolilor Neurologice, Solartium Group, Terapia Ranbaxy, TEVA Pharmaceuticals, UCB Pharma, Worwag Pharma, Wyeth.

Other Members