Back
Alina-Burlacu-500×500

Alina Burlacu

Alina consideră că are misiunea de a ajuta la eliminarea stigmatizării în jurul banilor și a sănătății mintale și de a crea un spațiu în care bunăstarea financiară să fie accesibilă tuturor.

Ea este un Personal Money Mentor – mentor în managementul finantelor personale. Specializata in a lucra atât cu indivizi, cât și consultanți financiari să îmbunătățească planificarea și rezultatele financiare, luând în considerare psihologia banilor. Abordarea sa ajută oamenii să înțeleagă modul în care deciziile și comportamentele lor influențează rezultatele financiare în orice etapă a vieții. Prin evitarea greșelilor comune, Alina va salvează timp prețios, energie și bani.

În calitate de campion al educației financiare, Alina livrează ateliere captivante și informative în școli și la locurile de muncă. Ea transformă administrarea banilor într-un subiect interesant și relevant, asigurându-se că acele conversații despre cheltuieli, gestionarea datoriilor, economisire sau investiții sunt atât practice, cât și plăcute.

Administrarea finanțelor tale nu ar trebui să fie o sursă de stress. Cu îndrumarea ei, acest proces poate deveni plăcut și productiv.

Alina locuiește în Surrey, Marea Britanie, și este o mândră mamă a doi băieți isteți și inspiraționali. În timpul liber, se bucură de grădinărit, plimbări la răsăritul soarelui și urmărește ultimele tendințe și idei ale experților din industrie.

Dacă ești pregătit să preiei controlul asupra finanțelor tale și să-ți transformi perspectiva asupra banilor, Alina este aici pentru a te ajuta să obții independența financiară și să-ti trăiești viata în cea mai bună variantă.

Programe pentru managerii de resurse umane și campionii educației financiare:

Eliminarea stresului din deciziile financiare

Banii sunt o componentă vitală în toate aspectele vieții noastre, însă educația financiară lipsește adesea în sistemul de învățământ.

Contribuiți la alfabetizarea financiară a angajaților dumneavoastră?

Grijile legate de bani sunt una dintre principalele cauze de stres pentru angajați. Mulți dintre ei spun că aduc cu ei îngrijorări financiare la locul de muncă. Aceste preocupări afectează performanța, motivația și implicarea lor, erodând treptat cultura organizațională și calitatea rezultatelor.
Ieșiți în evidență investind în oamenii voștri.

Împuterniciți angajații valoroși să performeze la cel mai înalt nivel, dotându-i cu instrumentele necesare pentru a naviga prin viață, gestionându-și bunăstarea financiară.
Prin furnizarea unor programe și resurse adecvate, puteți demonstra angajamentul față de dezvoltarea personală și profesională a echipei voastre. Veti contribui la reducerea stresului financiar și veti crea un mediu de lucru mai sănătos și mai productiv.

Alte webinarii potențiale care fac deep dive în domenii cheie ale bunăstării financiare:

Webinar #1: Bugetare care funcționează în viața reală.

Care sunt opțiunile și alegerile reale pe care le creați pentru dvs.?
Descoperiți opțiunile și alegerile practice pe care le puteți face pentru a vă gestiona banii și aspirațiile de viață. Accesati instrumente și strategii pentru a vă menține pe drumul cel bun cu banii și aspirațiile de viață.

Webinar nr. 2: Schimbare, ierni financiare și tot ce se află între ele

Ce aveți la dispoziție pentru a atenua riscurile și a face față schimbărilor, costurilor neașteptate sau deficitului de numerar?
Aflați cum puteți atenua riscurile și cum să faceți față schimbărilor, costurilor neașteptate sau deficitului de numerar. Indiferent de vremuri, acest webinar vă oferă instrumentele și strategiile necesare pentru a vă asigura finanțele viitoare și a vă proteja de incertitudini financiare.

Webinar #3: Credit și datorie – cost sau oportunitate?

Profitați de puterea creditului pentru a crea valoare de durată în viața voastră?
Acest webinar vă oferă instrumente și strategii pentru a aborda în mod constructiv datoriile și pentru a gestiona creditul într-un mod benefic pentru voi și obiectivele voastre financiare.

Webinar #4 (poate programat cu cumpărături de Crăciun sau rezoluții de Anul Nou)

Cât de departe va duc banii dumneavoastra? Pui banii la treaba?

Dacă banii ar fi semințe, ce copaci ar crește? Economii și investiții – banii cu scop merg mai departe

Acest webinar vă ajută să înțelegeți importanța economisirii și investițiilor sustenabile. Veți descoperi instrumente și strategii pentru a economisi în mod eficient și pentru a face ca banii voștri să lucreze pentru voi, obținând rezultate pe termen lung.
Indiferent dacă sunteți în căutarea de informații despre bugetare, protejarea financiară, gestionarea datoriilor sau dezvoltarea unui plan financiar durabil, aceste webinarii vă vor oferi instrumentele și resursele necesare pentru a avea succes în viața voastră financiară.

Other Members