Back
Next-Level-Leadership-dynamic-learning.ro

NEXT LEVEL LEADERSHIP

Cum a apărut programul Next Level Leadership powered by Dynamic Learning?

Leadershipul se manifestă în multe situații și multe persoane au calități de leader, însă acestea se concretizează în rezultate măsurabile atunci când sunt transpuse în acțiuni concrete.

Next Level Leadership® produce concret îmbunătățirea unor competențe, comportamente și atribute ale acelor leaderi care doresc să-și crească impactul în zona de conducere.

Esența programului pleacă de la premisa că adevărații leaderi dezvoltă alți leaderi pe structurile ierarhice conduse.

Am creat acest program ca răspuns la nevoile exprimate de către participanții la edițiile anterioare ale programului Next Level Management®.

În acest program ne focusăm pe patru zone cheie din zona leadership: Leading Change, Leading by example, Coaching the team și Decision Making.

OBIECTIVELE PROGRAMULUI NEXT LEVEL LEADERSHIP

Dynamic Learning

Dezvoltarea competențelor de leadership necesare coordonării eficiente a performanțelor echipei

Însușirea unor modele de a identifica provocările la nivel de schimbare în organizații și stabilirea tacticilor și strategiilor de depășire a acestora

Însușirea și aplicarea de tehnici și instrumente specifice de coaching pentru a crește implicarea echipei în obținerea de performanțe excepționale

Competențe sporite în a lua decizii eficiente în situații limită.

PRINCIPALELE SUBIECTE PE CARE LE ABORDĂM ÎN CADRUL PROGRAMULUI,
DAR FĂRĂ A NE LIMITA LA ACESTEA, SUNT:

Vizualizați fiecare subiect făcând click pe imagine

Acest program este un cadru ce permite conectarea participanților din poziția de leaderi (viziunea lor, valorile și profilul lor de leaderi) atât cu realitățile organizaționale actuale cât și cu realitățile lor personale. Analizând și evaluând așteptările și nevoile ca leader și persoană, vor putea să își folosească mai bine aptitudinile și talentele lor în relație cu oportunitățile ce apar în jurul lor.

PLAY TO WIN LEADERSHIP STRATEGY!
GO TO THE NEXT LEVEL LEADERSHIP!

Be dynamic, be your best!

Solicită acum oferta personalizată!