Back
Imagine-in-landing-page-2023-Programe-Complexe-1

PROGRAME COMPLEXE DE FORMARE

Ne facem timp pentru a înțelege obiectivele și provocările organizației tale.

Apoi, pornind de la aceste informații, vă propunem o soluție de instruire personalizată, adaptată nevoilor specifice echipei voastre: Next Level®.

Soluțiile sunt concepute de consultanții Dynamic Learning, pentru a fi flexibile și scalabile, astfel încât să poată crește odată cu organizația pe măsură ce evoluează.

24
CONSULTANŢI
1842
ZILE DE CURS
750
CLIENŢI
51
TEME DE CURS

Evoluție în loc de revoluție

Simplu, rentabil și măsurabil, programele noastre cuprinzătoare și concentrate construiesc, dezvoltă și întăresc talentul.

Față în față, online, orice funcționează pentru dvs.

Cu conectare online, angajații pot interacționa dinamic, interactiv, totul într-un mediu securizat.

Învățare și dezvoltare dedicate

Angajații, managerii și proprietarii de afaceri își îmbunătățesc competențele printr-o varietate de programe de formare.

Obțineți mai mult decât v-ați putea imagina

Prin plan personal de acțiune și sesiune de follow-up, învățarea capătă aplicabilitate practică.

Oferim sfaturi practice și nu doar teorie

Credem că cel mai bun mod de a ajuta pe cineva este să îl susții să găsească soluţii concrete pentru problemele cu care se confruntă. De aceea, ne concentrăm pe dezvoltarea de competențe, care să vă ajute să luaţi decizii bune şi să faceţi progrese reale.

Cum să fii mai creativ, mai eficient şi mai productiv

Dacă îți dorești să fii mai creativ, mai eficient și mai productiv, există câteva strategii simple pe care le poți aplica în viața ta de zi cu zi la birou.

Întreabă consultanții Dynamic Learning cum să pui în practică aceste strategii.

Pune învățarea pe calea rapidă

Vrei să treci la Next Level? Consultă care program este potrivit nevoilor tale. Fii printre cei care își asumă dezvoltarea.

Pornește acum!

Cele mai bune soluții de învățare

TOP 3 PE ŢARĂ

Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de învățare,
adaptate nevoilor tale specifice.

Fundal-Next-Level-Programe-complexe-dynamic-learning.ro-stanga

NEXT LEVEL MANAGEMENT

Programul Next Level Management® este structurat ca o soluție integrată, ce urmărește linia unui MBA, în care participanții își dezvoltă competențele de management, pe care le transferă imediat la job.

Participanții sunt antrenați în studii de caz și activități colaborative. Aplică concepte și teorii de management și își îmbunătățesc abilitățile pentru a gestiona eficient oamenii din echipă, procesele și bugetele departamentului.

NEXT LEVEL LEADERSHIP

Esența programul Next Level Leadership® este că adevărații lideri dezvoltă alți lideri.

Participanții învață să identifice oportunitățile de schimbare, iar în perioadele de transformare să motiveze echipele/oamenii pentru atingerea potențialului maxim. Indiferent ce își propune un leader, să creeze o strategie sau să mobilizeze echipa, succesul depinde de cum acționează, cum reușește să canalizeze emoțiile într-o direcție pozitivă. Astfel că, pentru un leader, sunt esențiale atât cunoașterea oamenilor cât și gestionarea riscurilor și a incertitudinii.

Fundal-Next-Level-Leadership-Programe-complexe-dynamic-learning.ro
Fundal-Next-Level-Teambuilding-Programe-complexe-dynamic-learning.ro

NEXT LEVEL TEAMBUILDING

În Next Level Teambuilding® utilizăm exerciții și metode interactive din teatru, dans, pictură, improvizație, diagnoză, problem-solving și strategic thinking. Prin activități dinamice stimulăm angajamentul, implicarea, cooperarea și voia bună în cadrul echipelor.
Colaborăm îndeaproape cu managerii de HR pentru a înțelege cultura organizațională, dinamica echipelor și provocările cu care vă confruntați. Astfel, construim programe care cresc disponibilitatea spre relaționare, feedbackuri constructive și medierea conflictelor.

Suntem aici pentru a vă ajuta să puneți în valoare creativitatea echipei, în scopul îmbunătățirii rezultatelor în organizație.

NEXT LEVEL PROCUREMENT

Next Level Procurement® pune în centrul atenției rolul de buyer ca centru de profit în companie.

Formăm specialiști cu abilități solide în gestionarea lanțului de aprovizionare și înțelegerea riscurilor și oportunităților în mediul global de business.

Câştigarea unui avantaj competitiv este esențială în mediul de afaceri actual. De aceea, abordăm aspecte din domenii variate, pentru a dezvolta gândirea strategică în contextul achizițiilor globale.
Participanții exersează tehnici și strategii de selecție a furnizorilor și negocieri eficiente pentru a încheia contracte cât mai avantajoase.

Fundal-Next-Level-Procurement-Programe-complexe-dynamic-learning.ro
Fundal-Next-Level-Supply-Chain-Programe-complexe-dynamic-learning.ro

NEXT LEVEL SUPPLY CHAIN

Next Level Supply Chain Management® dezvoltă competențe avansate în gestionarea eficientă a lanțurilor de aprovizionare într-un mediu complex și globalizat.

Prin simulări secvențiale, participanții exersează strategii și tehnici fundamentale pentru proiectarea, optimizarea și coordonarea celor trei fluxuri care stau la baza activității oricărei firme: fluxul de materiale, de informații, de capital, încât să reducă în mod inteligent costurile, fără a afecta buna desfășurare activității firmei. Astfel vor fi pregătiți pentru a aborda cu succes provocările și oportunitățile dintr-un mediu de afaceri dinamic și global.

Cele spun caţiva dintre clienţii noştri

Carmen Bucur, Project Sales Manager – REHAU

”Programul gândit pe modelul unui MBA, este bine structurat, are aplicabilitate practicã în munca mea de zi cu zi. A contat mult experiena trainerilor, am îneles noiunile transmise pentru a putea fi i aplicate."

Radu Ciobanu, Director Operaţional – Bog’Art Building Management

”Un program interesant, practic. Traineri deosebii, cu experienã. Seniori într-adevãr! Atmosfera din timpul cursurilor este foarte plãcutã, lucrativã. Am dobândit competene noi pe care deja am început sã le aplic în activitatea profesionalã."

Sorina Bera – CEO ALLEVO

”O experienţã extrem de relevantã, în totalitate! Înalt nivel de profesionalism."

Dan Dragomir, Director Producţie – BigPrint

”Next Level Management este un program intensiv, interesant, instructiv. Fiecare modul este introdus cu un scop bine definit pentru diversitatea problemelor managerilor şi susţinut interactiv. Apreciez utilitatea tehnicilor prezentate, pentru a trece la nivelul urmãtor de eficienţã."

Mirela Rus – POLICOLOR

”Constructiv, folositor pe plan profesional dar şi personal. Acum înţeleg mai bine nevoile celorlalţi astfel încât sã acţionez eficient în priectele cu colegii, cu subalternii, dar şi personal."

Monica Aliman, Antreprenor – PAIN PLAISIR

”Sunt foarte încântatã de decizia luatã. Sunt în momentul în care informaţiile financiare îmi sunt de mare folos, pentru a înţelege succesul obţinut în afacere pânã acum şi a-l replica şi maximiza în viitor. Mulţumesc, Dynamic Learning!"

Be dynamic, be your best!

Solicită acum oferta personalizată!