Back

Echipa Dynamic Learning

Iulian Penescu

Managing Partner

A ocupat poziții de management în producție timp de 9 ani, dintre care 4 ani ca Manager Filială producție industrială. Apoi a schimbat brusc cariera și a coordonat cu succes echipe de vânzări în domeniul financiar bancar. De 16 ani Iulian activează în training și în prezent este Managing Partner DYNAMIC LEARNING.

Daniela Penescu

Sales & Office Manager

Daniela aduce în echipă experiența din customer care și vânzări. Coordonează activitățile specifice inițierii și derulării proiectelor de training și consultanță. Într-o echipă Visionary și Problem Solving, Daniela asumă partea de Problem Solving, este atentă la detalii și duce lucrurile la final, unind echipa.

Adrian Veselu

Senior Consultant

Adrian fructifică experiența de peste 30 de ani acumulată în financiar și management. În ultimii 12 ani a susținut peste 300 de sesiuni de training și consultanță. Dezvoltă și implementează programe privind construirea strategiei de business, oferă consultanță în management financiar și susține programe de soft skills.

Ciprian Pătrașcu

Senior trainer și Coach

Ciprian este facilitator de performanță cu o istorie dovedită de lucru în dezvoltarea oamenilor și îmbunătățirea personalului și a performanței echipei. Cu experiența sa drept coach, dispune de calmul și profunzimea necesare pentru a ghida introspecții de calitate. A lucrat în companii precum: BPI România și Schaeffler Romania.

Daniela Șerban

Business Developer & Trainer

Daniela a proiectat zeci de programe de training în companiile din care a făcut parte. A pregătit echipe de resurse umane pe toate ariile HR (recrutare, selecție, employer branding, administrare de personal, performance management).

Simona Stanescu

Senior consultant

Simona are experiență vastă în domeniul achiziților din sistemul privat și în consultanță. A coordonat proiecte de licitație în domeniul public și privat, ocupându-se de planificarea și gestionarea procesului de aprovizionare pentru toate tipurile de produse şi servicii şi selecţia furnizorilor național şi internațional.

Alex Frumosu

Senior trainer şi Coach

Alex are experienţă de 10 ani ca trainer, 6 ani în consultanţă şi aproape 10 ani ca Manager şi Director HR. Profesionalismul său a fost recunoscut de International Coach Federation prin acordarea titlului de Associate Certified Coach precum și Associate Power Coach – de către Coaching and Leadership International.

Loredana Bădileanu

Senior trainer şi Coach

Loredana este coach acreditat CLI. În ședințele de coaching adresează întrebări care duc la valori, care întorc omul la sine și îl ajută să se (re)descopere. În peste 10 ani de consultanță în HR a evaluat peste 500 de profesioniști: executive, middle și top manageri, fapt care îi ajută astăzi în lucrul cu oamenii.

Andrei Pop

Senior Trainer

Andrei are 18 ani de experiență managerială internațională în Supply Chain Management în companii multinaționale din domeniul petrolier și peste 20 ani de experiență în training.

Datorită acestui background dezvoltă programe pe Supply Chain Management.

Aryana Popescu

Senior trainer

Aryana lucrează de peste 20 de ani în Training și Dezvoltare Organizațională. Creează și implementează programe de dezvoltare organizațională și profesională a angajaților, pentru companii din diverse industrii, în ariile: strategii de recrutare, procese de evaluare a performanței, identificarea talentelor, training.

Bogdan Uritescu

Trainer și Facilitator

Bogdan este Actor, Regizor, Scenarist, NLP Practitioner. Aceste formări l-au ajutat să pună bazele proiectului “DYNAMIC PROTOCOL”, în care cursanții experimentează realitatea prin situații, stări, emoții, trăiri, exerciții și acțiune, descoperind “Cine sunt/Cine ar putea fi/Cine aleg să fiu.”

Luciana Troaca

Senior trainer

Luciana dezvoltă și implementează din 2000 proiecte de training în industria serviciilor financiare, FMCG, telefonie mobilă. Ca Manager a urcat în TOP-ul profesioniștilor în 1999 – locul II pe țară pentru rezultate obținute cu echipa coordonată în vânzări. Experiența acumulată o fructifică în activitatea de Trainer.

Alexandra Cernian

Digital/IT Expert

Alexandra este Senior trainer & Consultant. Are experiență de predare și cercetare în: baze de date, inteligență artificială, software engineering, business intelligence, data mining. Are capacitatea de a explica concepte abstracte simplu dar interesant și provocator, astfel încât să determine implicarea cursanților.

Mihaela Renţea

Trainer & Consultant

Mihaela a lucrat 10 ani în Samsung Electronics. A ocupat pozițiile de Country Manager și Brand & Communications Director. Îmbinarea de know-how, know-why și know-who îi oferă posibilitatea de a prezenta studii de caz reale pe care participanții le folosesc în propria lor activitate de management și marketing.

Gabriela Derdeicea

Business Developer

De peste 15 ani este formator și trainer intern, contribuind activ la dezvoltarea și creșterea managerilor și a consilierilor de vânzări.Este trainer și consultant în comunicare relațională, în supervizare și practician EFT. Organizează workshop-uri pe tema comunicării în diferite relații: părinte-copil, profesionale, relația cu sine.

Social Media Manager

În toate lucrurile mari, creativitatea este esențială, iar Corina, ca Social Media Manager, are inventivitatea și entuziasmul necesare pentru susținerea prezenței noastre în online la standarde de calitate corespunzătoare, în acord cu nivelul de competență al consultanților Dynamic Learning și cu exigențele clientilor.

Trainer & Coach Transformațional

Alina este pe deplin dedicată să-și împărtășească cunoștințele și experiența în vânzări, comunicare și leadership cu cei care doresc să-și atingă potențialul maxim atât pe plan personal, cât și profesional.

Alina Andrei

Senior Trainer

Alina are activitate îndelungată în retail, ceea ce o ajută să înțeleagă specificul domeniului. Susține angajații și managerii din retail să își îmbunătățească atitudinea și competențele, pentru atragerea clienților și atingerea obiectivelor de business. Livrează cursuri practice de Customer Care, Vânzări, Management în retail.

Cristian Prună

Business Development Manager

Deși tânăr, Cristian e pasionat de vânzări. Perseverența și entuziasmul caracteristic sunt un atu în experiența acumulată alături de echipa Dynamic Learning.  Înțelegerea provocărilor organizaționale este obiectivul său, astfel încât să recomande cea mai potrivită soluție de Learning & Development.

Elena Grecu

Senior Trainer & Avocat

Experiența pe care am acumulat-o începând cu anul 2006 are ca fundament cunoașterea în profunzime a legislatiei în vigoare dar și efortul permanent în a găsi soluțiile cele mai ingenioase pentru training. A absolvit două masterate: în dreptul afacerilor și în dreptul proprietății intelectuale.

Smaranda Saramet

Trainer Asociat

Elena are experiență de 14 ani în dezvoltarea și implementarea de training și coaching în industria bancara și farma. Prin programele dezvoltate și sesiunile de coaching individual și de echipă, a susținut dintr-o perspectivă realistă și practică managerii și echipele în demersul lor de formare și dezvoltare.

Consultant HR & Psihoterapeut

Viorica are peste 15 ani de experiență în managementul resurselor umane, stabilește strategii HR și organizaționale în domeniul IT. Compune programe challenging pentru depășirea limitelor, crearea încrederii și sudarea echipelor.

Fabiola Bărăgan

Senior Trainer

Fabiola are experiență relevantă și rezultate de top pe pozițiile de Consultant și Manager de Vânzări servicii financiare și bancare în ING, AVIVA, Millenium Bank, Citi Bank, OTP Bank. Acum împărtășește din experiența sa cursanților ceea ce îi ajută la îmbunătățirea calitativă a procesului de vânzare si la motivarea intrinsecă.

Alina Burlacu

Personal Performance Coach & Trainer

Alina consideră că are misiunea de a ajuta la eliminarea stigmatizării din jurul banilor și a sănătății mintale și de a crea un spațiu pentru ca bunăstarea financiară să fie accesibilă tuturor.

Elena Duicu

Dansatoare profesionistă, Coregraf & Scenograf

Dansatoare profesionistă, coregraf, antrenor de dans, arbitru, antreprenor.

Aduce magie prin munca ei minuțioasă și înțelegerea profundă a artei.

Lidia Bugiag

Business Development Manager

Lidia a trecut de la efectuarea de achiziții la realizarea de vânzări și este conștientă de procesul de business din punctul de vedere al satisfacerii nevoilor clienților pentru achiziții. Prezintă soluții complexe și creative. Este familiarizată cu întregul proces, din perspectiva clientului, de selectare a celui mai bun produs.

Ane-Mary Ormenișan

Senior trainer

Ane-Mary este Trainer certificat internațional în Process Communication Model® de către Taibi Kahler Associates și Consultant organizațional cu formare în Analiza Tranzacțională. De peste 13 ani este formator și trainer în domeniul resurselor umane. Are experiență managerială relevantă ca director de Resurse Umane.

Paul Costin

Senior Trainer și Consultant

Paul face coaching cu antreprenori, leaderi, manageri, echipe funcționale, OAMENI care au identificat SCHIMBAREA și HOTĂRAREA de a acționa în sensul reușitei. „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi!” este un concept în care crede cu tărie și pe care se bazează în ședințele de coaching.

Anca Burlacu

Graphic Recorder & Visual Facilitator

Anca s-a certificat GROW Integrative Coach și Graphic Recorder & Visual Facilitator, după 18 ani în arii tehnice (Oracle, Ericsson, Vodafone). Oferă valoare adăugată sesiunilor de training și coaching, sintetizează creativ esența subiectelor dezbătute. O imagine face cât 1000 de cuvinte!

Razvan Samoilă

Trainer Asociat Dynamic Learning

Răzvan are experiență ca Sales Manager & Trainer intern în companii importante farma, iar de peste 10 ani dezvoltă și implementează proiecte de training și coaching pt clienți din industria farma din România. A fost implicat sau a condus proiecte de training și coaching în industria farma la nivel regional (CEE).

Adi Mustaţă

Senior Trainer și Consultant

Adi conduce în prezent o cercetare pe studiul deciziei intuitive. Se implică în cultivarea competențelor antreprenoriale. Dezvoltă şi susține cursuri de intuiţie pentru managerii care au simţit la un moment dat că o investiție va aduce profit sau că un angajat se va dovedi valoros.

Ivona Rapan

Senior Consultant & Trainer

Ivona redă încrederea în sine a participanților la programele sale, prin atitudinea de leader şi prin metodele de explorare a interiorului, lucrând cu instrumente specifice de NLP, AI, Implicaţiile Intuiţiei în Managementul Decizional, Neuro Marketing. Este un antrenor al minţilor cu iniţiativă.

Dana Leonte

Training Assistant

Capacitățile Danei de a rămâne organizată, de a comunica eficient și de a lucra în colaborare o fac un membru valoros al echipei. Este maestră în organizare și oferă sprijin trainerilor asigurându-se că sunt de comun acord pentru buna desfășurare a programelor de training și coaching.

Claudiu Simion

Senior Trainer & Consultant

Claudiu este autor, antreprenor și trainer, cu peste 25 de ani de experiență în managementul superior. Are experiență în 4 locații internaționale din arii conexe ale Leadership-ului, Global Sales și Leadership. Este pasionat de scoaterea la iveală a potențialului ascuns din oameni.

Aida Catană

Senior Trainer & Consultant

Aida este doctor în Cibernatică, specialist în managementul de proiect (inter)național și expert atestat în accesarea de fonduri cu finanțare externă. A publicat lucrări îndrumătoare pe subiectele menționate. Este un trainer cu experiență și un specialist complet.

Eduard Adam

Actor & Facilitator

Eduard este actor la TNB, specializat și pasionat de creativitatea pe care o implică pantomimele. Coordonează cu succes și entuziasm activități de teambuilding, trezind energia din fiecare participant. Încurajează implicarea activă și starea de prezență în timpul activităților. Atent la dinamica echipelor, empatic, activează starea de flow.