Back
Paul-Costin-Dynamic-Learning-echipa

Paul Costin

SENIOR TRAINER, CONSULTANT, COACH

Paul Costin și-a dedicat timp consistent pregătirii în 3 dintre cele mai apreciate Universități din țară: Universitatea Politehnică București (Diplomă de Inginer), Academia de Studii Economice  din București (Diploma de Master în Dezvoltarea Economică a Intreprinderii) și Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca (perfecționare în Optimizarea Performanței Profesionale prin Consultanță și Coaching Cognitiv – Comportamental , noțiuni avansate).

Aceste studii sunt completate de titlul de MBA – emis de Ministerul Francez pentru Învățământ Superior și Cercetare, obținut în urma absolvirii cursurilor ” Conservatoire National des Arts et Metiers.

De asemenea, a urmat un program intensiv de pregătire în Sociodrama și Metode de Acțiune – Ron Wiener și Diane Adderly (UK), program organizat de Flux Training&Consultancy.

Creator și formator pentru programele Director de Vânzări,  Manager de Inovare, Specialist în Activitatea de Coaching individuală și de echipă, acreditate ANC.

Coach, trainer, consultant cu peste 25 de ani de experiență profesională, Membru asociat al Asociatiei Romane pentru Coaching și membru fondator al scolii ”COACH pentru campioni”.

De peste 5 ani Paul Costin face coaching cu antreprenori, leaderi, manageri, echipe funcționale, OAMENI care au identificat SCHIMBAREA și HOTĂRAREA de a acționa în sensul reușitei.

Other Members