Back
Mihaela-Rentea-trainer-Dynamic-Learning

Mihaela Renţea

Trainer & Consultant

Managing Director Trust Communications, Mihaela Rentea susține seminarii și traininguri de marketing, comunicare și management. Cursuri dezvoltate: Product Management, Comunicare Profesională și Personală și Marketing & Communication.

Înainte de a înființa propria companie a lucrat 10 ani în management și marketing, în cadrul firmei Samsung Electronics, în funcția de Country Manager Romania și Brand & Communications Director pentru România și Bulgaria.

Trainer din 2006, a participat la diverse programe privind dezvoltarea comunicării în cadrul companiilor multinaționale, strategiilor de marketing și de vânzări. A pregătit și a susținut pentru Comitetul Olimpic Român seminarii pe tema “Sportul, un plus de notorietate pentru orice companie”

“Experiența dobândită în colaborarea cu firme multinaționale, îmbinarea de know-how, know-why și know-who îi oferă Mihaelei Rentea posibilitatea de a prezenta studii de caz reale pe care participanții le vor putea folosi în propria lor activitate de management și marketing.” – Ileana Pisău, Brand & Trade Marketing Manager Reckitt Benkiser

Alti Membri