Back
Alexandra-Cernian-Dynamic-Learning-echipa

Alexandra Cernian

Trainer & Consultant, Digital/IT Expert

Alexandra Cernian este lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare (Universitatea Politehnică București) din 2007. Are experiență de predare și cercetare în domeniile: baze de date, ingineria programării, inteligență artificială, Business Intelligence, Big Data & Data Mining, Opinion Mining/Sentiment Analysis, tehnologii semantice.

A participat ca expert în numeroase proiecte naționale și internaționale și a derulat activități de consultanță în formare și e-Learning în Siveco și Softwin.

Alexandra derulează programe de formare și consultanță în programe funcționale și soft skills. Ca trainer de competențe funcționale are 10 ani de experiență în susținerea de cursuri. A colaborat cu peste 50 de companii naționale și multinationale, pentru care a susținut peste 200 sesiuni de training, dar și consultanță.

Alexandra ajută clienții să integreze soluțiile tehnologice în activitatea lor de zi cu zi, pentru a-și crește productivitatea. Și asta rapid, prin soluții de training și consultanță „quick-win” adaptate nevoilor fiecărui participant și echipe.

Alti Membri