Back
Alex-Preda-CV-Page

Alexandru Preda

Coach

Experiență în training și consultanță

Am o experiență profesională de 20 ani, din care primii 10 ani în aria economică și următorii 10 în cea a dezvoltării personale ca și consilier pentru dezvoltare personală și coach. Educația mea  a început cu ASE , apoi am continuat cu Facultatea de Psihologie,  fiind atras mai ales de abordarea analizei tranzacționale. Am  continuat cu  studiul mindfulness, unde am fost inspirat de autori ca Eckhart Tolle, Thich Nath Hanh și Jon Kabat – Zinn, și  apoi, din 2018, cu coaching.

 

M-am specializat în acest sens atât în lucrul individual cât și cu echipele la Școala Coaching Partners (acreditare ANC).  Unul dintre cele mai importante motive de inspirație pentru alegerea de a mă specializa în coaching a fost eficiența acestui instrument.

 

În anul 2014, pasiunea pentru mindfulness m-a inspirat  să scriu cartea “Bine ai venit!” iar în prezent colaborez cu cabinetul ” Psihologie cuantică”  și cu școala de coaching “Coaching Partners” ca și coach. De asemenea, am elaborat împreună cu Coaching Partners un program de self leadership.

 

Convingerea mea este aceea că oamenii dețin resurse interioare nebănuite  și sunt inspirat să îi sprijin în vederea optimizării potențialului lor în vederea obținerii performanțelor.

 

Other Members