Echipa Dynamic Learning

Iulian Penescu

Managing Partner

A ocupat poziții de management în producție timp de 9 ani, dintre care 4 ani ca Manager Filială producție industrială. Apoi a schimbat brusc cariera și a coordonat cu succes echipe de vânzări în domeniul financiar bancar. De 16 ani Iulian activează în training și în prezent este Managing Partner DYNAMIC LEARNING.

Andreea Alexe

Office Executive

În toate lucrurile mari, detaliile sunt foarte importante, iar Andreea are atenția și concentrarea necesare pentru livrarea proiectelor la standarde de calitate corespunzătoare, în acord cu nivelul de competență al consultanților. Andreea vă invită la curs și va crea sigur cadrul pentru a vă simți confortabil.

Adrian Veselu

Senior Consultant

Adrian fructifică experiența de peste 25 de ani acumulată în financiar și management. În ultimii 8 ani a susținut peste 300 de sesiuni de training și consultanță. Dezvoltă și implementează programe privind construirea strategiei de business, oferă consultanță în management financiar și susține programe de soft skills.

Nic Enache

Senior trainer și Coach

Nic a fost Tutor pe Resurse Umane, Management și Marketing la CODECS. Activează ca și coach acreditat în România și US, iar în ședințele de coaching realmente îi determină pe coachees să-și deblocheze potențialul și să crească performanța. Are calmul și profunzimea necesare pentru a ghida introspecții de calitate.

Corina Ionete

Sales& Marketing

Corina pune energia și creativitatea ei în acțiunile de promovare a serviciilor și proiectelor derulate de echipă, astfel încât ne surprinde și pe noi, nu doar pe clienți. Este comunicativă și dornică de a împărtăși potențialilor clienți beneficiile pe care le pot avea din colaborarea cu echipa Dynamic Learning.

Mihai Samuila

Business Developer

Mihai are o experiență de peste 13 ani în vânzări, operations și people management în 3 companii de top: Vodafone, HP, Xerox. Experiența acumulată și entuziasmul caracteristic sunt un atu în înțelegerea provocărilor organizaționale, astfel încât să vă recomande cea mai potrivită soluție de Learning & Development.

Bogdan Uritescu

Trainer și Facilitator

Bogdan este Actor, Regizor, Scenarist, NLP Practitioner. Aceste formări l-au ajutat să pună bazele proiectului “DYNAMIC PROTOCOL”, în care cursanții experimentează realitatea prin situații, stări, emoții, trăiri, exerciții și acțiune, descoperind “Cine sunt/Cine ar putea fi/Cine aleg să fiu.”

Daniela Penescu

Sales & Office Manager

Daniela aduce în echipă experiența din customer care și vânzări. Coordonează activitățile specifice inițierii și derulării proiectelor de training și consultanță. Într-o echipă Visionary și Problem Solving, Daniela asumă partea de Problem Solving, este atentă la detalii și duce lucrurile la final, unind echipa.

Alex Frumosu

Senior trainer şi Coach

Alex are experienţă de 10 ani ca trainer, 6 ani în consultanţă şi aproape 10 ani ca Manager şi Director HR. Profesionalismul său a fost recunoscut de International Coach Federation prin acordarea titlului de Associate Certified Coach precum și Associate Power Coach – de către Coaching and Leadership International.

Loredana Vladareanu

Senior trainer şi Coach

Loredana este coach acreditat CLI. În ședințele de coaching adresează întrebări care duc la valori, care întorc omul la sine și îl ajută să se (re)descopere. În peste 10 ani de consultanță în HR a evaluat peste 500 de profesioniști: executive, middle și top manageri, fapt care îi ajută astăzi în lucrul cu oamenii.

Paul Costin

Senior trainer și Coach

Paul este coach și trainer cu peste 25 de ani de experiență profesională. Membru asociat al Asociatiei Romane pentru Coaching și membru fondator al școlii ”COACH pentru campioni” Din 2015 face coaching cu leaderi, manageri, echipe, OAMENI care au identificat SCHIMBAREA și HOTĂRAREA de a acționa în sensul reușitei.

Aryana Popescu

Senior trainer

Aryana lucrează de peste 20 de ani în Training și Dezvoltare Organizațională. Creează și implementează programe de dezvoltare organizațională și profesională a angajaților, pentru companii din diverse industrii, în ariile: strategii de recrutare, procese de evaluare a performanței, identificarea talentelor, training.

Luciana Troaca

Senior trainer

Luciana dezvoltă și implementează din 2000 proiecte de training în industria serviciilor financiare, FMCG, telefonie mobilă. Ca Manager a urcat în TOP-ul profesioniștilor în 1999 – locul II pe țară pentru rezultate obținute cu echipa coordonată în vânzări. Experiența acumulată o fructifică în activitatea de Trainer.

Alexandra Cernian

Digital/IT Expert

Alexandra este Senior trainer & Consultant. Are experiență de predare și cercetare în: baze de date, inteligență artificială, software engineering, business intelligence, data mining. Are capacitatea de a explica concepte abstracte simplu dar interesant și provocator, astfel încât să determine implicarea cursanților.

Mihaela Renţea

Trainer & Consultant

Mihaela a lucrat 10 ani în Samsung Electronics. A ocupat pozițiile de Country Manager și Brand & Communications Director. Îmbinarea de know-how, know-why și know-who îi oferă posibilitatea de a prezenta studii de caz reale pe care participanții le folosesc în propria lor activitate de management și marketing.

Simona Stanescu

Senior consultant

Simona are experiență vastă în domeniul achiziților din sistemul privat și în consultanță. A coordonat proiecte de licitație în domeniul public și privat, ocupându-se de planificarea și gestionarea procesului de aprovizionare pentru toate tipurile de produse şi servicii şi selecţia furnizorilor național şi internațional.

Ane-Mary Ormenișan

Senior trainer

Ane-Mary este Trainer certificat internațional în Process Communication Model® de către Taibi Kahler Associates și Consultant organizațional cu formare în Analiza Tranzacțională. De peste 13 ani este formator și trainer în domeniul resurselor umane. Are experiență managerială relevantă ca director de Resurse Umane.

Anca Gheorghiu

Business Coach&Trainer

Sunt un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte oameni.M-am format în companii de top, alături de oameni de valoare. Nu sunt adepta soluțiilor gata preparate, ci a workshopurilor adaptate, personalizate, care pun accent pe utilitate practică: experiența trăită, comportament schimbat.

Cătălina Măriuța

Senior Trainer& Coach


Cătălina consideră că ține de noi să devenim cea mai bună variantă a noastră prin potențialul pe care îl avem. De aceea a ales să fie alături de oameni în acest proces de invoare și să le ofere suport pentru a își clarifica obiectivele.

Andrei Pop

Senior trainer

Andrei are 18 ani de experiență managerială internațională în Supply Chain Management în companii multinaționale din domeniul petrolier și peste 20 ani de experiență în training. Datorită acestui background dezvoltă programe pe Supply Chain Management.

Sari la bara de unelte