Echipa Dynamic Learning

Iulian Penescu

Managing Partner

A ocupat poziții de management în producție timp de 9 ani, dintre care 4 ani ca Manager Filială producție industrială. Apoi a schimbat brusc cariera și a coordonat cu succes echipe de vânzări în domeniul financiar bancar. De 16 ani Iulian activează în training și în prezent este Managing Partner DYNAMIC LEARNING.

Daniela Penescu

Sales & Office Manager

Daniela aduce în echipă experiența din customer care și vânzări. Coordonează activitățile specifice inițierii și derulării proiectelor de training și consultanță. Într-o echipă Visionary și Problem Solving, Daniela asumă partea de Problem Solving, este atentă la detalii și duce lucrurile la final, unind echipa.

Adrian Veselu

Senior Consultant

Adrian fructifică experiența de peste 25 de ani acumulată în financiar și management. În ultimii 8 ani a susținut peste 300 de sesiuni de training și consultanță. Dezvoltă și implementează programe privind construirea strategiei de business, oferă consultanță în management financiar și susține programe de soft skills.

Nic Enache

Senior trainer și Coach

Nic a fost Tutor pe Resurse Umane, Management și Marketing la CODECS. Activează ca și coach acreditat în România și US, iar în ședințele de coaching realmente îi determină pe coachees să-și deblocheze potențialul și să crească performanța. Are calmul și profunzimea necesare pentru a ghida introspecții de calitate.

Daniela Șerban

Business Developer & Trainer

Daniela a proiectat zeci de programe de training în companiile din care a făcut parte. A pregătit echipe de resurse umane pe toate ariile HR (recrutare, selecție, employer branding, administrare de personal, performance management).

Simona Stanescu

Senior consultant

Simona are experiență vastă în domeniul achiziților din sistemul privat și în consultanță. A coordonat proiecte de licitație în domeniul public și privat, ocupându-se de planificarea și gestionarea procesului de aprovizionare pentru toate tipurile de produse şi servicii şi selecţia furnizorilor național şi internațional.

Alex Frumosu

Senior trainer şi Coach

Alex are experienţă de 10 ani ca trainer, 6 ani în consultanţă şi aproape 10 ani ca Manager şi Director HR. Profesionalismul său a fost recunoscut de International Coach Federation prin acordarea titlului de Associate Certified Coach precum și Associate Power Coach – de către Coaching and Leadership International.

Loredana Vladareanu

Senior trainer şi Coach

Loredana este coach acreditat CLI. În ședințele de coaching adresează întrebări care duc la valori, care întorc omul la sine și îl ajută să se (re)descopere. În peste 10 ani de consultanță în HR a evaluat peste 500 de profesioniști: executive, middle și top manageri, fapt care îi ajută astăzi în lucrul cu oamenii.

Paul Costin

Senior Trainer și Consultant

Paul are o experiență profesională de peste 25 de ani, lucrează cu adulți în programe de training de peste 15 ani și participă la dezvoltarea organizațiilor prin consultanță de peste 10.„Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi” – un concept în care crede cu tărie.

Aryana Popescu

Senior trainer

Aryana lucrează de peste 20 de ani în Training și Dezvoltare Organizațională. Creează și implementează programe de dezvoltare organizațională și profesională a angajaților, pentru companii din diverse industrii, în ariile: strategii de recrutare, procese de evaluare a performanței, identificarea talentelor, training.

Luciana Troaca

Senior trainer

Luciana dezvoltă și implementează din 2000 proiecte de training în industria serviciilor financiare, FMCG, telefonie mobilă. Ca Manager a urcat în TOP-ul profesioniștilor în 1999 – locul II pe țară pentru rezultate obținute cu echipa coordonată în vânzări. Experiența acumulată o fructifică în activitatea de Trainer.

Bogdan Uritescu

Trainer și Facilitator

Bogdan este Actor, Regizor, Scenarist, NLP Practitioner. Aceste formări l-au ajutat să pună bazele proiectului “DYNAMIC PROTOCOL”, în care cursanții experimentează realitatea prin situații, stări, emoții, trăiri, exerciții și acțiune, descoperind “Cine sunt/Cine ar putea fi/Cine aleg să fiu.”

Alexandra Cernian

Digital/IT Expert

Alexandra este Senior trainer & Consultant. Are experiență de predare și cercetare în: baze de date, inteligență artificială, software engineering, business intelligence, data mining. Are capacitatea de a explica concepte abstracte simplu dar interesant și provocator, astfel încât să determine implicarea cursanților.

Mihaela Renţea

Trainer & Consultant

Mihaela a lucrat 10 ani în Samsung Electronics. A ocupat pozițiile de Country Manager și Brand & Communications Director. Îmbinarea de know-how, know-why și know-who îi oferă posibilitatea de a prezenta studii de caz reale pe care participanții le folosesc în propria lor activitate de management și marketing.

Gabriela Derdeicea

Business Developer

De peste 15 ani este formator și trainer intern, contribuind activ la dezvoltarea și creșterea managerilor și a consilierilor de vânzări.Este trainer și consultant în comunicare relațională, în supervizare și practician EFT. Organizează workshop-uri pe tema comunicării în diferite relații: părinte-copil, profesionale, relația cu sine.

Ane-Mary Ormenișan

Senior trainer

Ane-Mary este Trainer certificat internațional în Process Communication Model® de către Taibi Kahler Associates și Consultant organizațional cu formare în Analiza Tranzacțională. De peste 13 ani este formator și trainer în domeniul resurselor umane. Are experiență managerială relevantă ca director de Resurse Umane.

Business Coach&Trainer

Sunt un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte oameni.M-am format în companii de top, alături de oameni de valoare. Nu sunt adepta soluțiilor gata preparate, ci a workshopurilor adaptate, personalizate, care pun accent pe utilitate practică: experiența trăită, comportament schimbat.

Senior Trainer & Coach

Cătălina consideră că ține de noi să devenim cea mai bună variantă a noastră prin potențialul pe care îl avem. De aceea a ales să fie alături de oameni în acest proces de invoare și să le ofere suport pentru a își clarifica obiectivele. Ajut oamenii să devină cea mai bună versiune a ceea ce ar putea fi.

Andrei Pop

Senior Trainer

Andrei are 18 ani de experiență managerială internațională în Supply Chain Management în companii multinaționale din domeniul petrolier și peste 20 ani de experiență în training.

Datorită acestui background dezvoltă programe pe Supply Chain Management.

Elena Grecu

Senior Trainer & Avocat

Experiența pe care am acumulat-o începând cu anul 2006 are ca fundament cunoașterea în profunzime a legislatiei în vigoare dar și efortul permanent în a găsi soluțiile cele mai ingenioase pentru training. A absolvit două masterate: în dreptul afacerilor și în dreptul proprietății intelectuale.

Trainer & Consultant

Adrian livrează cursuri Agile pentru clienți din diferite industrii, adresate atât zonei de management și project management, cât și echipelor din diferite departamente. Mindset-ul Agile și metodologia specifică acestuia pot fi aplicate în orice domeniu pentru a facilita desfășurarea activității.

Consultant HR & Psihoterapeut

Viorica are peste 15 ani de experiență în managementul resurselor umane, stabilește strategii HR și organizaționale în domeniul IT. Compune programe challenging pentru depășirea limitelor, crearea încrederii și sudarea echipelor.

Ștefana Badiu

Trainer Impro & Actriță

Ștefana este actriță profesionistă și trainer certificat, co-fondatoare a școlii de Actorie Dream and Act, cu peste 10 ani de experiență în  organizare de cursuri de actorie și de improvizație, teambuilding-uri, tabere de dezvoltare personală, cursuri de Public Speaking. Are și experiență de 10 ani în marile corporații IT:Oracle, Microsoft, Hp.

Alexandru Preda

Coach

Coach profesionist, mindfulness trainer, autor al cărții ”Bine ai venit”. Am dezvoltat în colaborare cu Școala ”Coaching Partners” cursul ” Self coachingship” pentru selfleaderi. Din pasiune pentru mindfulness am scris în 2014 cartea ”Bine ai venit!”. Îmi place să sprijin self-leaderii în drumul lor către propriile obiective.

Irina Beșcucă

Trainer & Facilitator

Cred cu tărie că atât cât trăim învățăm și am fost mereu dornică să aflu despre cum pot evolua și despre ce pot să fac să fiu mai bună în unele domenii, iar asta s-a împletit cu dorința de a avea o contribuție în a-i susține pe ceilalți să evolueze. 15 ani de carieră în corporații îi oferă înțelegerea potrivită pentru clienți și business.

Adrian Lupulescu

Senior Consultant& Trainer

Adrian are peste 20 de ani experiență în leadership în industrii variate și 12 ani ca trainer în cadrul programelor MBA. A gestionat schimbari pe piețe dinamice și a coordonat organizații de la început până la restructurare.